Reserves

Calendari
Calendari
Edats
Habitació 2
Edats
Habitació 3
Edats

Hostal Oasis Menorca, el seu allotjament en el centre de Ciutadella de Menorca 

Un hostal en un entorn familiar i agradable, situat en el casc antic de Ciutadella.

LLuny dels hotels de cadena i impersonals, és molt senzill, net, tranquil i acollidor. Una combinació perfecta per gaudir de la vida mediterrània i oblidar l'estrès.

Disposem d'un jardí preciós i cafeteria amb zona wifi on podrà berenar i llegir la premsa amb tranquil•litat. La nostra prioritat és l'atenció i el tracte personalitzat al client a un preu assequible. Sempre estam predisposats a millorar el nostre servei. Ens volem assegurar que l'estada us sigui acollidora i relaxant.

Les habitacions senzilles són un bon complement per l'ambient tranquil de la ciutat. La nostra prioritat és proporcionar comoditat al client.
Disposem d'habitacions dobles, triples i quàdruples amb AIRE ACONDICIONAT per fred i calor. Tots els banys són PRIVATS. La neteja es fa diàriament en totes les habitacions i hi ha wifi gratis en tot el recinte.

Pot utilitzar el nostre sistema de reserves per comprovar les tarifes i formalitzar la reserva; a més, disposa d'un calendari de disponibilitat en l'apartat de reserves. (En cas de dates amb disponibilitat limitada, no dubti a posar-se en contacte en nosaltres; l'informarem en menys de 24 hores.)

Per ofertes especials, grups i per aclarir qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Sempre estam a la vostra disposició.

"Enjoy Ciutadella" Video promocional Ajuntament de Ciutadella de Menorca

Mapa de situació de l'hostal Oasis Menorca

2023

RESERVES OBERTES!

Reserves